Ansiktsyoga

4 övningar mot dubbelhaka

I denna film får du se 4 bra övningar för att träna ansiktsmusklerna effektivt. Det kan kännas lite ovant till en början, men efter ett par träningspass så kommer du märka att det kommer vara enklare att genomföra dessa 4 övningar korrekt. Tänk på att ta det lugnt när du börja. Testa i ett långsamt tempo så att du märker att du gör rätt.

4 övningar för lös hud under hakan. Det hjälper även att tona hals och haklinje. Dessa ansiktsövningar hjälper dig att bli av med rynkor och kan ge dig en fastare hud. Övningarna för att minska dubbelhakan är  också  avkopplande.

På start sidan kan du läsa mer om produkter som kan hjälpa dig att få bort dubbelhakan snabbt

Kombinerar du ansiktsyogan med träning och bra kost så kommer du snart se förändring. Ansiktet består av en mängd små muskler som rör sig och är aktiva hela dygnet! Vissa muskler i ansiktet överanvänds och kan det kan ge oss oönskade rynkor medan vissa andra muskler tränas alldeles för lite och kan göra huden slapp och hängig. Att hålla igång ansiktsmusklerna ger huden både spänst och vitalitet. Med kontrollerade ansiktsrörelser och träning så skulle du kunna påverka och forma ditt ansikte samt förebygga hamsterkinder. Det går att på ett naturligt och skonsamt sätt minska  dubbelhaka och få en yngre och slätare hud.

Det här inlägget postades i behandla dubbelhaka och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.