Hur blir jag av med min dubbelhaka

Så här blir du av med dubbelhakan

Din vikt påverkar ditt utseende. Har du börjat gå upp i vikt så syns det ganska snabbt i ansikte. Din hud blir slappare och ansiktet blir rundare. Efter ett tag kanske även en dubbelhaka uppstår. Ärftliga anlag påverka även risken att drabbas av dubbelhaka.

Motverka problemet

Det första du kan göra är att röra på dig mer och försök att hitta en motionsform som passar dig och som du tycker om.  Tycker du träning och trist så kan du fokusera på att du rör på dig .Ett enkelt tips är att börja promenera till eller ifrån jobbet. Ta trapporna istället för hissen.Börja att cykla till jobbet ett par dagar i veckan. Den bästa träningen är den som blir av!  Sköna natur upplevelser kan också ge träning och friskvård.

Att tugga tuggummi är ett enkelt sätt att träna käkmuskulaturen och förbättra din hållning. på start sidan hittar du andra tips och bra övningar som kan göra skillnad.

Produkt mot dubbelhaka

Vill du testa en bra kräm mot dubbelhaka kan vi tipsa om vexum krämen. Den kan göra skillnad på din dubbelhaka på 6-8 veckor. Det kan minska ditt fettparti med upp till 86% enligt weightworlds kliniska studier.

Här kan du läsa mer om hur du blir av med dubbelhakan.

Om du kombinerar daglig träning med en effektiv åtstramande kräm så kommer du snabbt få en slätare och yngre hud och ett snyggare hak parti. Men tänk på att du duger som du är en liten dubbelhaka är inte hela världen!