Ansiktsyoga

4 övningar mot dubbelhaka

I denna film får du se 4 bra övningar för att träna ansiktsmusklerna effektivt. Det kan kännas lite ovant till en början, men efter ett par träningspass så kommer du märka att det kommer vara enklare att genomföra dessa 4 övningar korrekt. Tänk på att ta det lugnt när du börja. Testa i ett långsamt tempo så att du märker att du gör rätt.

4 övningar för lös hud under hakan. Det hjälper även att tona hals och haklinje. Dessa ansiktsövningar hjälper dig att bli av med rynkor och kan ge dig en fastare hud. Övningarna för att minska dubbelhakan är  också  avkopplande.

4 FACIAL EXERCISES FOR SAGGING NECK AND JAWLINE, TIGHTEN TONE THE NECK AND JAWLINE |Khichi Beauty

På start sidan kan du läsa mer om produkter som kan hjälpa dig att få bort dubbelhakan snabbt

Kombinerar du ansiktsyogan med träning och bra kost så kommer du snart se förändring.

Ansiktet består av en mängd små muskler som rör sig och är aktiva hela dygnet! Vissa muskler i ansiktet överanvänds och kan det kan ge oss oönskade rynkor medan vissa andra muskler tränas alldeles för lite och kan göra huden slapp och hängig.

Att hålla igång ansiktsmusklerna ger huden både spänst och vitalitet. Med kontrollerade ansiktsrörelser och träning så skulle du kunna påverka och forma ditt ansikte samt förebygga hamsterkinder. Det går att på ett naturligt och skonsamt sätt minska  en rynkig hals och få en yngre och slätare hud. Ge inte upp det går att på egen hand träna bort kalkonhals. Det finns idag även en mängd olika antirynkkrämer som kan vara värt att testa om inte dessa gratis tips skulle ge dig den förändring du önskar. Det går att träna slappa halsmuskler hemma.

Behandla rynkig hud hemma

Vill du testa en behandling mot rynkig hud då kan du kika på Silk’n Revit Essential som är en exklusiv ansiktsbehandling för hemma bruk.Den använder en metod som med framgång har använts under lång tid på hudvårdsinstitut mot slapp hud i ansiktet. Denna peeling med diamanter tar bort döda hudceller och är även helt smärtfri. Den ger huden en snabb behandling på endast ett par minuter. Här kan du se en film om produkten.

Du kan också använda den på hakan,näsan,runt ögonen och även på händerna. Denna ansiktsbehandling kostar ca 600kr och kan ge din hud ny lyster och spänst.