Massage tips för en slätare hy

Fastare hud i ansiktet

Ge dig själv en behaglig ansiktsmassage
Att massera ansiktet kan pigga upp en trött och slapp hud.  Massera lagom hårt, det ska inte göra ont, och arbeta igenom hela ansiktet långsamt med fingertoppar och knogar. Massagen skapar ett ökat blodflöde som  gör huden pigg och mindre slapp.  Huden får även en vackrare lyster av massagen. När du applicerar en ansiktskräm passa på att massera in krämen i ansiktet med mjuka lugna rörelser. Det gör att krämen och dess vårdande ingredienser tränger in i huden och har en bättre effekt. Välj en kräm med naturliga ingredienser som hjälper din hy att se yngre och fräschare  ut! Om du inte tvättar dig allt för ofta så hjälper du din kropp att naturligt återfukta huden och risken för en torr hud minskar.

En bra kräm mot dubbelhaka

fastare hud i ansiketDet finns speciella krämer som hjälper till att effektivt strama upp huden och motverka dubbelhaka. En bra produkt som har dessa egenskaper är vexum.SL. Många har upplevt resultat efter deras första applikation. Vid upprepad behandling kommer dubbelhakan att minska och din hud kommer att bli fastare och tät igen. Bästa resultat vid behandling ges generellt efter 6-8 veckor. Den tid det tar att se resultat kan såklart variera från person till person .

Det är kliniskt bevisat att produkten kan reducera överflödigt fett från hakan med upp till hela 86%, så innan du funderar på ett dyrt ansiktslyft bör du testa denna skonsamma behandling.
Den verkar på två sätt genom polymannuronate som utvinns från alger och prolomin från veteprotein som direkt stramar åt huden. Denna kräm kan strama åt huden och göra området fast, vilket minskar dubbelhakan utan ett kirurgiskt ingrepp eller ansiktslyft.

Kostnad för ansiktslyft

Ett ansiktslyft kostar ca 30000kr och du får räkna med att vara sjukskriven  minst en vecka efter operationen. Så detta är inget första val utan det är klokare att testa naturliga mer kostnadseffektiva behandlingar. Att drabbas av slappare hud under hakan är ett väldigt vanligt problem som drabbar både unga och gamla.

åter till behandla dubbelhaka